Mer cykelinspiration

Underbara bilder från José Villa

Cykelinspiration, eller bröllopsinspiration kanske? Jag älskade att leta efter inspiration på internet innan vårt bröllop, särskilt på amerikanska fotografers hemsidor eftersom bilderna ofta är väldigt vackert stylade. De vågar ta ut svängarna lite mer! Nu är det ju så att trots att vi redan är gifta så betyder ju inte det att man måste sluta leta inspiration! Mitt tips är att använda den till fester, syskons bröllop, eller bara för att piffa till det hemma. Så kan man fortsätta kolla och inspireras utan dåligt samvete :)

Annonser

4 responses to “Mer cykelinspiration

 1. Älskar också fina bilder! Speciellt på bröllop :) Tänker att vi nog ska ”gifta om oss”, förnya löftena om några år och ha ett bröllop till :)

  Tack för fina ord! Lusten kommer nog säkert tillbaka, bara tiden räcker till. Kul att du hänger kvar!

  Det funkar faktiskt kanon utan blöja, inte en enda olycka hittills och vi har kört på dagis i en vecka nu. Hemma har hon varit torr sedan tidigt i vintras men vi har väntat med dagis. I sommar kommer projekt natt-torr :)
  Att din son inte är torr är inte alls konstigt, jag tror tjejer är mycket tidigare än killar ur den aspekten. Men sommaren är ju den perfekta tiden att träna – en byxa blöt hit eller dit spelar inte så stor roll. Det kommer ska du se!

  • Det skulle jag också vilja göra, men det kommer nog dröja tills dess. Först hus och sånt :)
   Med sonen är det ett steg fram, ett steg tillbaka. Det går verkligen i perioder. Men klart att det kommer att lösa sig! Han var jätteduktig igår :)

 2. Jättehärliga bilder. Det är sådana som man blir så glad av att se.

  • Ja visst är de underbara? Om du gillar de här bilderna borde du kolla in fotografens hemsida (klicka på bilden eller länken under bilden) om du inte redan varit inne där :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s